Föreningens medlemskväll och höstmöte i Kristinestad

Välkommen till Kristinestad, där julbelysningen har tänds och den stora granen har tagit sin plats på Salutorget, julstämningen råder i hela staden.

Vi samlas framför Rådhuset (Staketgatan 1) lördagen 23.11.2019 kl. 12.00. Vi gör en rundvandring ute på den julbelysta stan, parkeringsplats för bilarna finns nära Rådhustorget. Tre olika intressanta stadshus öppnar sina dörrar för oss, ägarna förevisar sina hus och berättar om upprustningen. Rundvandringen avslutas ca kl. 13.30 då vi förflyttar oss till restaurang Jungman för jullunch (Sjögatan 8). Ta med ett litet paket (värt max 10€) till julklappssäcken.

Efter lunch håller vi ett kort höstmöte, som slutar senast kl. 15.30. Anmälningar med meddelande om eventuella mat allergier görs snarast möjligt, dock senast 18.11.2019 till adressen pohjalainenrakennus@gmail.com, eller per telefon till Riitta Jaakkola 0400 925 656.

Jullunch på Jungmans: julig förrättssbuffet, grillad lax till huvudrätt med rovmos och potatis, plommon-pepparkaksmousse till dessert med kaffe/te. Lunchens pris är 15 euro/person och betalas i restaurangen https://jungman.fi

Det här inlägget postades i Yleinen. Bokmärk permalänken.