VÄLKOMMEN TILL ÅRSMÖTEN I TERJÄRV!

På grund av corona framsköts föreningen Österbottens Byggnadsvård rf:s vårmötet och nu är det snart tid för höstmötet. Vi beslöt att vår- och höstmöte hålls samma dag vid festhuset Ukko Hjalmar (Djupsjöbackavägen 267) i Terjärv, lördagen 5.12.2020 kl. 11.00. Dagsprogrammet börjar med kaffe, vår- och höstmöte. Ca kl. 12.00 börjar lunchen med stående bord. Lunchen är mångsidig och riklig. Deltagarna har också möjlighet att bekanta sig med present- och inredningsbutiken som finns i övre våningen. https://www.facebook.com/pages/category/Local-Business/Juhlatalo-Ukko-Hjalmar-1083766081687624/ 

Anmälningar till årsmöten samt till stående bord senast 30.11 till adressen pohjalainenrakennus@gmail.com, eller per telefon till Riitta Jaakkola 0400 925656. Samtidigt kan Ni meddela om eventuell specialdiet. Föreningen bjuder på mötets kaffeservering, deltagare betalar maten själv, pris 20,-/pers. 

Efter lunchen går vi igenom föreningens verksamhet; resor, kurser och händelser. Vi funderar också på hurudan verksamhet som passar bäst i Österbotten och Mellersta Österbotten. Landskapsamanuens Pirkko Järvelä från K.H. Renlunds museum berättar om byggnadsskydd och statens stödmöjligheter och villkor som finns för vård av byggnadsarvet. 

Till sist finns det möjlighet att bekanta sig med en intressant byggnadsgrupp i närheten. 

Vi rekommenderar användning av ansiktsmask, ta med egen. Kom ihåg att hålla avstånd och delta inte om Du är sjuk. Besöken till privata objekt kan ev. inhiberas beroende av corona-läget, om detta meddelas i god tid. 

VÄLKOMMEN! 

Det här inlägget postades i Yleinen. Bokmärk permalänken.